Kuljetinruuvi

Yksittäiskappaleena valmistettu uniikki ruuvikuljetin ja kuljetinruuvi

Ruuvikuljetin on tehokas työkalu erityisesti erilaisten jauhemaisten ja rakeisten materiaalien siirtämiseen. Kuljetinruuvi voi olla joko molemmista tai vain toisesta  päästä laakeroitu kierukka, joka pyörii ruuvikuljettimen rungon sisällä samalla siirtäen sisällä olevaa materiaalia kuljettimen poistoaukon suuntaan. Kuljetinruuvi voi olla sekä runkoputkeen kiinnitettävä että rungoton ruuvi.

Ruuvikuljettimia ja kuljetinruuveja laajasta materiaalivalikoimastamme teollisuuden käyttöön

Satakunnassa sijaitsevalta konepajaltamme on vuosikymmenten saatossa lähtenyt maailmalle lukuisia ruuvikuljettimia sekä kuljetinruuveja eri teollisuudenalojen käyttöön. Olemme erikoistuneet sekä ruuvikuljettimien että kuljetinruuvien valmistukseen erikoismateriaaleista vaativiin kuluttaviin sekä korrosioiviin ympäristöihin. Valmistamme ruuvikuljettimia ja kuljetinruuveja eri teollisuuden aloille kuten kemianteollisuuteen, sellu- ja paperiteollisuuteen, bio- ja elintarviketeollisuuteen sekä kaivosteollisuuteen.

Kuljetinruuvien valmistuksessa käytämme useita eri materiaaleja kuten mm.

  • hiiliteräs
  • kulutusteräs
  • panssarilevy
  • ruostumattomat ja haponkestävät teräkset (304, 316, 254 SMO)
  • duplex

Olemme tunnettuja valmistuksessa käyttämästämme laajasta materiaalivalikoimastamme, joten älä epäröi tiedustella myös muita materiaalivaihtoehtoja. Kuljetinruuvien lisäksi valmistamme myös esimerkiksi syöttöruuveja sekä repiviä ruuveja.

02 537 3748sales@nakkilanmetals.com

Yksilöllinen ruuvikuljetin ja kuljetinruuvi täydellä palvelupaketilla juuri teidän tarpeisiinne

Perinteisesti jokainen valmistamamme ruuvikuljetin ja siihen kuuluva kuljetinruuvi on valmistettu yksittäiskappaleena tarkasti asiakkaan piirustusten ja vaatimuksien pohjalta juuri asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin olemme varmistaneet, että asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn erikoisosaamisestamme. Lisäksi tarjoamme täyden palvelupaketin, johon kuuluu tarvittaessa kuljetinruuvin hionta sekä pinnoitus. Hoidamme myös huollon ja varaosat sekä erilaiset modifioinnit. Teidän ei siis tarvitse huolehtia mistään, me hoidamme!

Nakkilan Metalli on kokenut ja luotettava yhteistyökumppani

Vuosikymmenten kokemus alalta on tehnyt meistä joustavan, nopean ja luotettavan yhteistyökumppanin. Pidämme sen, mitä lupaamme! Valmistamamme tuotteet ovat kilpailukykyisiä ja laadukkaita. Tarkoituksenmukainen konekantamme sekä asioiden kerralla tekeminen oikein pienentävät myös hiilijalanjälkeä ja säästävät ympäristöä.

Ota yhteyttä niin löydetään juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut!

Copyright © 2024 Nakkilan Metalli Oy