Ruuvikuljetin vaativampaankin ympäristöön

Ruuvikuljetin on rakenteeltaan yksinkertainen sekä toiminnaltaan monipuolinen ja varma kuljetin muihin kuljettimiin verrattuna. Sen avulla on mahdollista siirtää erilaisia materiaaleja kustannustehokkaasti monenlaisissa eri sovelluskohteissa. Ruuvikuljetin soveltuu etenkin kuivien ja puolijuoksevien materiaalien kuljettamiseen sekä prosessointiin. Se on erinomainen ja kestävä työkalu esimerkiksi sekoittamiseen, hajottamiseen, laimentamiseen, repimiseen tai kuivaamiseen.

Kuva Nakkilan Metallin ruuvikuljettimesta

Ruuvikuljettimet yli 40 vuoden kokemuksella eri teollisuudenalojen tarpeisiin

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisten ruuvikuljettimien valmistuksesta. Ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä pajallamme Satakunnassa syntyy erikokoisia kuljettimia eri käyttökohteisiin. Pajaltamme valmistuu ruuvikuljetin mm. seuraavien teollisuudenalojen tarpeisiin:

  • kemianteollisuus
  • sellu- ja paperiteollisuus
  • bio- ja energiateollisuus
  • kaivosteollisuus

02 537 3748sales@nakkilanmetals.com

Ruuvikuljetin mallit ja materiaalit

Teemme sekä kouru- että putkimallisia maksimissaan 10 metriä pitkiä ruuvikuljettimia halkaisijaltaan 200-500 mm. Kuljettimen asennusasento voi olla joko vaaka tai pysty tai siltä väliltä.

Ruuvikuljettimien valmistuksessa käytämme mm. seuraavia materiaaleja:

  • hiiliteräs
  • kulutusteräs
  • panssarilevy
  • ruostumattomat ja haponkestävät teräkset (304, 316, 254 SMO)
  • duplex

Laajan materiaalirepertuaarimme ansiosta myös muiden materiaalien käyttö on mahdollista. Kysy rohkeasti, niin löydämme varmasti oikean materiaalin juuri teidän tarpeisiinne. Tarpeen vaatiessa myös hiomme, käsittelemme ja pinnoitamme kuljettimen käyttökohteesta riippuen.

Yksilöllisiä ratkaisuja asiakasta kuunnellen

Tyytyväinen asiakas on toimintamme keskiössä. Jokainen kuljetin toteutetaan tarkasti asiakkaan vaatimusten mukaan. Meiltä saatte yksilöllisen, juuri teidän vaatimuksienne mukaan valmistetun, joko vakiotyyppisen tai vakiotyypistä poikkeavan ruuvikuljettimen.

Ruuvikuljettimen huolto, varaosat ja takuu

Ruuvikuljetin on ominaisuuksiltaan suhteellisen huoltovapaa. Mikäli kuitenkin laitteen käytössä ilmenee ongelmia, meiltä löytyy tarvittavat varaosat ja tarvittaessa myös huollamme sen. Jokaisessa tuotteessamme on takuu.

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Yksilökohtaiset ratkaisut, nopeus ja joustavuus ovat vahvuuksiamme. Olemme toimineet alalla pitkään, ja meille on kertynyt vuosikymmenien saatossa vankka kokemus erityyppisten, vaativien ruuvikuljettimien valmistuksesta. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa!

Copyright © 2024 Nakkilan Metalli Oy